ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

Velværemassage

Velværemassage – Afslappende og stressnedsættende

Du får en beroligende, afslappende og vitaliserende velværemassage. Lette spændinger fjernes, blodgennemstrømningen forbedres og din krop vil være mere harmonisk efter endt behandling.

Velværemassage er fantastisk for dig, der har en del påvirkning fra stress, der påhober sig rundt omkring i kroppen. Har du uro i benene? Er du svimmel med jævne mellemrum eller har tendens til at trække skuldrene op? Få du let hovedpine? Så er velværemassage en fantastisk løsning.

Velvære massage afstresser krop og psyke
Afslappende og afspændende massage til krop og ansigt

Har du dybereliggende problematikker, så bør du overveje om en dybdegående massage ikke er den form for behandling der passer bedst til dig. Vi behandler både akutte og kroniske smerter og ubalancer med massage.

Velværemassage udføres med lette strøg og rolige berøringer.

Der afspilles afslappende musik i baggrunden under behandlingen med velværemassage.

Vi bruger mandelolie til alle massagebehandlinger i KliniQ. I mandelolien er har vi tilsat lavendelduft, hvis egenskaber primært er af afslappende og afstressende effekt. Ønsker du ikke duft i din olie, så tager vi selvfølgelig hensyn dig og behandler dig udelukkende med en duftfri mandelolie.

Du vælger selv om det skal være 30 eller 60 minutter velværemassage

Massage er gavnligt for alle i alle aldre. En god ide, er også at holde behandlingen vedlige efterfølgende, for at undgå nye smerter. Dertil er det altid godt og sundt for kroppen og psyken at, få løsnet op for spændinger og ophobninger af affaldsstoffer løbende. Det forbedre din fysiske og mentale sundhed markant.

Du skal selv medbringe to lagener/ håndklæder eller tæpper til behandlingen, der kan tåle olie.

Helt igennem fantastisk! Skønne rolige omgivelser. Virkelig god og professionel behandling. Kan klart anbefale Vibeke����

Opslået af Anja Knie på 8. januar 2018