ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

Vægttab

Nemt og varigt vægttab med akupunktur 

Den bedste alternative behandling
Behandling med øreakupunktur i KliniQ. Vi behandler blandt andet smerter, psykiske problemer, organer, allergier og vægttab.

Hjælp til vægttab med akupunktur

Når du oplever at, det er svært at holde fokus under et vægttab, er øreakupunktur i KliniQ lige noget for dig. Du får sat nåle i øret der giver dig et bedre overblik og fokus på dine valg i hverdagen. Du får lettere ved at gennemskue værdien af det du spiser og forholde dig til dine omgivelses påvirkning af dig og dine vaner. Du vil opleve forandringer med dit tarmsystem og føle ændringer i din maves måde at signalere behovet for mad og sukker.

Hvad behandles for at du kan opnå et vægttab

Forskellige zoner i øret bliver behandlet, så du får et bedre samarbejde mellem de to hjernehalvdele. Det gør at du opnår større kontrol over dine behov for mad og ser mere klart når du køber ind. Du behandles også i zoner der gør at du ikke oplever samme sultfølelse som du plejer. Din sukkertrang mindskes væsentligt eller vil helt forsvinde og du kan opleve at du ikke længere er oversulten på bestemte tider af dagen. Det gør at det er nemmere at.komme igennem et vægttabsforløb, uden at det føles som en pine og forløbet afbrydes på grund af modgang.

Dertil behandles zoner for mave/tarm systemet så din følelse af mæthed indtræffer hurtigere end normal og din fordøjelse forbedres.

Vægttab med alternativ behandling
Øreakupunktur – med eller uden nåle i behandlingen for vægttab

Hvad kan du forvente til et vægttab med akupunktur?

Miljø, psyke og kost er noget vi arbejder med og finder frem til, hvordan du kan komme videre der fra.

Når du starter til et vægttab her i klinikken, snakker vi blandt andet om dine kost -og motionsvaner. Vi snakker også om der ligger noget psykisk til grund for at, du har taget på eller om du altid har været overvægtig. Fx om der kan være nogle ubevidste hændelser eller måske noget i dit nærmeste miljø, der gør at du står hvor du står i dag. Hvad forhindre dig i at tabe dig og hvad kan vi gøre for at hjælpe dig videre.

Kosten bliver ændret hen ad vejen, så der ikke bliver taget uoverskuelige kvantespring du ikke kan overskue. Det bliver i dit tempo og efterhånden som du er parat til at ændre noget mere. At vi ændre kosten, gør at du efter endt forløb, har fået redskaber til at, leve sundere et  liv og holde vægten fremover. Vejledningen tager altid udgangspunkt i mad du kan lide eller mad du selv mener du kan enes med i fremtiden

Vægttab med akupunktur. Hjælp til sukkertrang og kontrol over cravings
Undersøgelse – forløb med vægttab i KliniQ. Akupunktur hjælper på sukkertrang, overspisning og din mentale tilstand

Forløb med akupunktur til vægttab

Ved første behandling laver vi sammen en journal over dine fysiske mål, helbred, vaner og rutiner omkring mad og motion etc. Alt sammen informationer vi bruger til at guide dig igennem vægttabet og sætte realistiske mål. Vi snakker om det mad du spiser til hverdag og finder løsninger og ændringer, der passer ind med dig og din familie. Vi laver, sideløbende med vægttabsforløbet, en livsstilsændring der vil forandre hele din tilværelse.

Du behøver ikke fortælle hvor meget du vejer. Det er fint hvis du gør. Men du SKAL ikke. Det kan godt være svært at sige tallet i starten af et forløb.

Hvis du i forvejen følger et program eller en livsstilsændring.

Nogen er på en livsstilsændring i forvejen når de begynder til øreakupunktur. De henvender sig ofte fordi de synes, det er svært at have lyst til mere mad end de må få, eller de træffer de forkerte valg når de er ude at handle. Andre kan bare ikke blive sukkertrangen kvit og vil gerne have den hæmmet, så den er til at styre selv.

Kostvejledningen hos KliniQ er en gratis bonus til din akupunkturbehandling for vægttab.. Har du andre metoder du hellere vil bruge mht. kost, så skal du bare frabede dig kostvejledningen. Du kan altid ændre mening senere i forløbet.

Der kan være mange årsager til at komme til et vægttabsforløb her i klinikken. 90 % af alle de årsager, bunder i meget personlige hændelser. Der er 100 % tavshedspligt i alle behandlinger.  Jeg vil gøre mit bedste for at, du føler dig tryg og velkommen i klinikken.

Forløb

Forløb er indrettet sådan, at du betaler fra gang til gang. Det gør at du ikke binder dig til et bestemt antal gange. Hvor mange gange du skal have behandling bestemmer du selv. Klinikken kommer med en vejledning og råd omkring processen og derfra er det 100 % din beslutning

Løbende kommer der nye spørgsmål og der justeres ud fra de forandringer der sker mens vi arbejder os igennem. Forløb er en proces, der ændre sig hele tiden og det gør at ikke en behandling er ens

Er et vægttabsforløb noget for dig eller overvejer du dine muligheder? Så er du velkommen til at kontakte klinikken og få afklaret dine spørgsmål eller booke en tid her på siden allerede i dag. Du kan også finde KliniQ på Facebook og kontakte os der 🙂

Du kommer direkte til vores profil, når du trykker på ikonet for Facebook nederst på siden her.

Øre akupunktur Første gang det er prøvet – men som altid, så er det en sand fornøjelse at komme hos Vibeke

Opslået af Majbritt Engelund Bach på 2. februar 2016