ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

Akupunktur

Akupunktur – behandling af smerter og andre problemer i krop og psyke

Hvordan virker akupunktur

Ved akupunktur placeres nålene rundt på kroppen eller i øret, i udvalgte zoner og punkter. Med akupunkturbehandling stimuleres centralnervesystemet og /eller det perifere nervesystem (hjernen og rygmarven) til, at kroppen skal sende celler og impulser til det pågældende område, for at genoprette en balance i det påvirkede område.

Der er mange forskellige metoder inden for akupunkturbehandling. Uanset hvilken metode der benyttes, balanceres kroppen via nervebanernes receptorer eller blodbanens celler.

Medicinfri behandling af smerter ømhed ubalancer i krop psyke
Behandling med akupunktur er 100% naturligt. Kroppen lider ingen overlast, som ved fx medicinsk behandling

Smertebehandling

Mange udenlandske og danske hospitaler, bruger akupunktur som bedøvelse eller smertestillende middel, som erstatning for den traditionelle kemiske medicin og de dertilhørende sideeffekter samt skadelige virkning. Akupunkturbehandling er 100 % naturlig og bruges derfor på mange afdelinger til fødselshjælp, uden risiko for at skade hverken baby eller mor.

Den smertestillende effekt af akupunkturmetoden har blandt andet at, gør med at stimulere kroppen til at, frigive af dens egen morfinlignende stoffer – Endorfiner
Endorfin har samme positive egenskaber som morfinen, som blandt andet er smertestillende og beroligende. Dog har endorfiner, udløst af akupunkturen,  ikke de skadelige bivirkninger, som morfin kan have.

Akupunktur alternativ behandling af smerte
Behandling kan foregå med og uden nåle hos KlinQ

Hvad virker behandlingen på

Alle smertetilstande, gigtsygdomme i led, muskler og sener, forskellig slags hovedpine/migræne, frossen skulder, tennisalbue, rygsmerter, menstruation ubalancer, angst, depression, mavelidelser, hormonelle problemer, bihulebetændelse, højt blodtryk, hud problematikker (fx eksem / psoriasis), kredsløbsproblemer, lidelser i sanseorganer, immunforsvar, stress, organer m.m. behandles med stor succes. Yderligere er akupunkturbehandling ekstremt effektivt ved sportsskader, skader opstået efter fald og andre ulykker, fx. Piskesmæld etc.
Ikke alle lidelser behandles lige effektivt. Blandt andet kan man ikke kurere AIDS, Parkinsons sygdom, insulinkrævende sukkersyge, dissemineret sklerose, kræft og Alzheimers syge. Men dog kan man opnå fantastiske resultater med hensyn til at afhjælpe symptomerne for disse lidelser

Læs mere om

BMS Akupunktur:

https://aqpunktur.dk/behandler-effektivt-krop-og-psyke/

Øreakupunktur:

https://aqpunktur.dk/oereakupunktur-auriculoterapi/

Medicin kontra akupunktur

Kemisk fremstillet medicin fra lægen, behandler et bestemt symptom eller område. Akupunktur virker på hele organismen og behandlingen fokuseres på årsagen såvel som på symptomer. Behandlingen styrker kroppen, psyken, organerne, så kroppen “helbreder sig selv” og genopretter balancen. Denne metode er 100 % naturlig og uden skadelige bivirkninger.

Det er normalt, at du kan mærke at, der opstår fysiske og psykiske reaktioner efter en akupunkturbehandling. Det er tegn på, at behandlingen har startet en udrensningsproces og den begynder at, fokusere på at behandle sig selv og løsne op for det, den er hæmmet af.

Bliv smertefri med akupunktur
Behandlingen målrettes det enkelte problem og behandles allerede ved første behandling

Behandling med akupunktur

Et forløb med akupunktur, kan være kombineret med; ergoterapeutisk behandling, massage eller råd om kost, vejledning om rygetrang og erstatning for nikotin, allergi, kosttilskud eller andre præparater, der er naturligt fremstillet.

Behandlinger hos KliniQ er altid i samarbejde med Klienten. Vi anbefaler dig mærke efter, hvor du er henne i behandlingen, så vi kan følge med i hvor meget du har behov for. Vi har ikke et bestemt antal behandlinger du SKAL igennem eller andre krav til dig.

Vi mener det er vigtigt at du selv føler, hvor du er henne i processes. Hos os kommer du IKKE ud for en behandler, der vil have du skal igennem et færdigsyet forløb med et bestemt antal gange. Vi mener alle mennesker er forskellige og skal behandles forskelligt ligeledes.

En typisk behandling hos os

Hvis du foreksempel skal have behandling for smerter i skulderen. Du får allerede den første behandling mod smerter samme dag, som vi møder dig i klinikken. Derefter står det dig frit for om du vil booke en ny tid med det samme, eller du først vil mærke efter om du føler bedring.

Netop for ikke at fastholde dig i et forfabrikeret og langtrukket forløb, behandler vi indtil smerten ikke kan komme længere ned i styrke. Derefter beder vi dig om, at komme igen når eller hvis smerten vender tilbage. (Inden den er oppe på fuld styrke igen selvfølgelig, da vi ellers risikerer at vi skal starte forfra) Vi behandler ikke liiige én ekstra gang eller to for at “være sikker”. Du skal kun have det du har behov for.

Vi kommer dog med anbefalinger ud fra vores erfaring, hvis vi mener det er nødvendigt at booste en problematik. Men det er absolut ikke et must for dig. Det allervigtigste er du kommer igang med din behandling.

Hos os har du altid en professionel behandler, du kan spare med i hverdagen. Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med din behandling. Vi svarer altid rimeligt hurtigt tilbage.

Du får løbende tilpasset din behandling med andre akupunktur – teknikker eller punkter ud fra den udvikling der sker, samt individuel vejledning frem mod DIT mål. Ingen behandling er ens fra gang til gang.

Andre muligheder hvis du er nåleskræk

Vi har mange flere muligheder hvis du ikke kan lide nåle.

Der er muligheder for behandling med; elektriske impulser, ørefrø / magneter eller trykpunktsmassage af punkterne i ørene, behandling med farvet lys og frekvenser, triggerpunkt – akupressur samt massage på kroppen. Vi arbejder også med Guasha, som er en skrabe – teknik og med Cupping, som er en Vakuum – teknik der kan fjerne smerter, ødemer. Vi bruger både silikone cupper og glas cupper. Glas cupperne varmes op via en gammel kinesisk teknik, med ild. Silikone cupperne aktiveres med tryk fra fingrene.

Har du brug for at se billeder eller læse om klienter der får behandling med akupunktur? Du er velkommen til at finde vores Facebook og se med i vores hverdag https://www.facebook.com/kliniqqi/

Læs mere her om Akupressur og massage:

https://aqpunktur.dk/akupressur/

https://aqpunktur.dk/dybdegaaende-massage-book-nu/

Akupunktur og WHO

Hvis du vil vide mere om akupunkturbehandling og effekten heraf, kan du læse mere på WHO, Verdenssundhedsorganisationen under FN`s hjemmeside. Der findes en lang liste over lidelser, hvor akupunkturbehandling er særlig velegnet og, hvor der foreligger dokumenteret effekt på baggrund af videnskabelig forskning

Her kan du læse mere om studier og andre artikler om akupunktur med den virkning det har på krop og psyke:

https://www.who.int/search?page=1&pagesize=10&query=acupuncture&sort=relevance&sortdir=desc&cname=campaigns&cname=emronew&cname=who&cname=euro&cname=afro&cname=amro&cname=pmnch&cname=searo&cname=workforcealliance&cname=wpro&default=AND&f.Countries.size=100&f.Lang.filter=en&f.RegionalSites.size=100&f.Topics.size=100&f.contenttype.size=100&f.doctype.size=101&facet.field=RegionalSites&facet.field=Topics&facet.field=doctype&facet.field=Countries&facet.field=contenttype&facet.field=Lang&tune=true&tune.0=3&tune.1=2&tune.2=2&tune.3=3&tune.4=180&tune.5=75

Før mit møde med Vibeke fra Qi within You var ikke en person der troede på sådan noget "hokus pokus" som alternativ…

Slået op af Lasse SvendsenMandag den 1. februar 2016