ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

Smerter

Smerter i kroppen, hovedet eller organer, akut / kronisk

Fysiurgisk massage hos KliniQ _ Findal Akupunktur. Vi fjerner smerter hurtigt og effektivt
Hos KliniQ bruger vi velværemassage eller dybdegående massage i vores behandlinger for smerter.

Smertebehandling: Smerter er noget af det værste man kan blive udsat for at skulle leve med.

Mange mennesker går i dag med smerter, som de ikke kan få behandlet med den traditionelle medicin eller ved sundhedsvæsenet.

Vi ser ofte smerter her i klinikken, der er  fejlbehandlet medicinsk eller over -/ underbehandlet i offentlige eller private klinikker.

Mange gange er tiden ikke til at, stille den korrekte diagnose eller så er de rette redskaber simpelthen ikke er til rådighed.

På ugentlig basis hjælper vi rigtig mange smertepatienter til en tålelig hverdag. Reduktion i medicinindtaget ofte er en af de mange positive virkninger, der følger med vores behandlinger.

Vi behandler smerte med akupunktur, farver og frekvenser eller med massage.

 

NB: Når du booker tid til smertebehandling, vælg da “Akupunktur – 1. behandling (BMS / Øreaku), hvis du er i tvivl om du skal have akupunktur eller massage.

(Vi kan altid justere tiden fra en akupunkturbehandling til en massage. Men ikke så godt den anden vej pga tiden er kortere ved massage).

 

Smertebehandling hos KliniQ

Smerter der behandles her hos KliniQ, er smerter i hele kroppen. Både i hovedet, indeni og udenpå kroppen, i organer, fra nye og gamle ar, nervesmerter og meget andet.

Når du henvender dig til KliniQ med en smertetilstand, stiller vi en del spørgsmål omkring varigheden, måden det er opstået på, medicin, anden behandling m.m.

Ud fra de svar og undersøgelser vi laver, stiller vi en diagnose og behandler dig ud fra den opnåede viden.

Smerte behandles effektivt og hurtigt med akupunktur
Vi bruger akupunktur hver dag til at, behandle smerter hos vores klienter. Effektivt og hurtigt

Vi bruger blandt andet teorier og metoder fra flere forskellige grene af akupunkturen. Både kinesisk, japansk, fransk og andet. Vi kombinerer gerne disse metoder for at, opnå den bedste behandling for netop dit tilfælde. Mulighederne ved at have flere uddannelser i klinikken og et stort fagligt grundlag, er at behandlingerne får en enorm rækkevide inden for, hvad der kan arbejdes med og afhjælpes efterfølgende.

 

Du er velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke en tid hos os.

Hvis du er i tvivl om klinikken kan hjælpe dig med din smerte, er du velkommen til at skrive en besked til os når du booker eller sms på vores telefonnummer : 40599909

(Ikke alle er lige begejstrede for mundtlig kontakt, når det drejer som om personlige problematikker. Du kan altid skrive i din besked, om vi skal svare dig tilbage på sms eller vi gerne må ringe dig op)

Det giver os den bedste mulighed for at, kontakte dig inden din aftalte tid

 

Tænk at smerter så hurtigt kan forsvinde ud i det blå �Tusind tak for hjælpen Vibeke, skulderen har det super godt, og…

Slået op af Karin Susanne Jensen23. marts 2018