ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

Dybdegående massage

Effektiv dybdegående massage for smerter, spændinger, ømhed, ødemer og afslapning

Dybdegående massage 

Du får en behandling med dybdegående massage. Behandlingen har fokus på 1-3 problemområder med smerte, ømhed, nedsat bevægelighed o.l.

Behandlingen udføres med dybe massagetag og strygninger. Der tages godt fat under behandlingen.

Du vælger selv om det skal være 30 eller 60 minutter.

Hvad du kan forvente af din behandling hos KliniQ

Massage af kroppen, ansigt og hårbund
Effektiv dybdegående massage af hele kroppen eller områder med problematikker

Det vurderes ud fra et ergoterapeutisk og fysiurgisk skøn, hvad der skal til for at fjerne dine smerter, eller for at øge din bevægelighed. Deraf får du mindre smerte og en bedre funktion i hverdagen. Under behandlingen taler vi om, hvad du evt. kan ændre i din hverdag for at undgå at komme i samme situation igen.  Hvis der er behov for det,  give vi dig råd og eventuelle instrukser i øvelser, du kan lave hjemme.

Hvad hjælper dybdegående massage på

Dybdegående massage fjerner og lindrer smerte, lindre hovedpiner og migræne, afslapper ansigtsmuskulaturen, fjerner ødemer / væske i kroppen, hold i lænden, frossen skulder, nakkespændinger, smerter i knæ, ømme skinneben, snurren i fingre og arme, som behandling efter en genoptræningsplan, reducere arvæv, afspænde baldemuskler, lindre hold i ryggen, smidiggøre skuldreblade, problemer med ondt i hoften, kæbespændinger og meget andet.

Massage er gavnligt for alle i alle aldre. En god ide, er også at holde behandlingen vedlige efterfølgende, for at undgå nye smerter. Dertil er det altid godt og sundt for kroppen og psyken at, få løsnet op for spændinger og ophobninger af affaldsstoffer løbende. Det forbedre din fysiske og mentale sundhed markant.

Du skal selv medbringe to lagener/ håndklæder eller tæpper til behandlingen, der kan tåle olie.

Jeg havde længe haft problemer med den ene skulder og havde behov for at få lindret min smerte men også få over…

Opslået af Skipper Gade på 31. oktober 2016