ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage har en afslappende effekt på hud og muskulatur. Det virker opkvikkende på grå og trist hud, da massagen sætter gang i blodgennemstrømningen.

Ansigtsmassage i Thorsager Rønde
Ansigtsmassage afslapper ansigtet og giver en skøn frisk følelse i huden.

Blodgennemstrømningen gør også at hudceller og cellernes muskulatur under huden, får fornyet næring og ilt. Det giver en finere hud og kan hjælpe til at fjerne eller forebygge ældning og rynker i huden.

Massagen vi bruger hos KliniQ, er en fysiurgisk ansigtsmassage, kombineret med metoder fra den japanske og kinesiske teori om behandling af huden.

Mange vælger at kombinere kosmetisk akupunktur, dybdegående massage eller akupressur med ansigtsmassage, da det giver en større helhedsfornemmelse eller i mens de ligger og slapper af med nålene fra kropsakupunktur.

 

Ansigtsmassage er både til velvære og til problemer omkring ansigtet

Ansigtsmassage er meget effetkiv ved spændinger omkring øjne, pande og tindinger fra hovedpiner eller stressede perioder.

Velvære massage afstresser krop og psyke
Afslappende og afspændende massage til krop og ansigt

Spænder du op i kæben i løbet af dagen eller natten ved at, skære tænder eller hårdt sammenbid,er ansigtsmassage også ideel til at løsne musklerne og leddene op. Mange får ondt i kæberne efter tandlægebesøg, når der er blevet rettet på tænderne eller ændret på tyggefladen. Det kan yderlige forårsage hovedpiner og migræner hos klienten. Vi arbejder meget med den slags gener og vi har flere tandlæger der henviser til KliniQ.

Ansigtsmassagen tager omkring 20 minutter, hvor der også gives massage på halsen, hvis det ønskes og der afsluttes med en let hovedbundsmassage til sidst.

 

Til behandlingen skal der være plads til at behandle frit omkring halsen. Det betyder at, hvis du vælger at ligge med egen bluse på, skal den være med en udskæring, der ikke forhindre massagen.

Der skal ikke medbringes lagener til denne behandling. KliniQ sørger for håndklæder og det er medregnet i prisen.

Hvis du gerne vil have flere behandlinger kombineret, skal du booke dem som to tider lige efter hinanden eller kontakte klinikken. Så booker vi tiderne for dig.

En helt fantastisk oplevelse, her er en der ved hvad hun har med at gøre , dybt professionel, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger. Skønt med selvforkælelse �

Opslået af Camilla Bransholm på 13. november 2017