ADRESSE

Damfaldet 1
8410 Rønde

TELEFON

+45 40599909

FAQ…

Ofte stillede spørgsmål!

Der er flere muligheder hvis du ikke kan lide nåle. Ofte er det kun et spørgsmål om at, føle sig tryg ved din behandler og få en føling med hvordan behandlingerne foregår.

Der er også muligheder for behandling med elektriske impulser, ørefrø eller trykpunktsmassage af punkterne i ørene eller triggerpunkt-akupressur samt massage på kroppen.

Kontakt klinikken, så finder vi en løsning der fungerer for dig.
Ja, det kan du sagtens.

Du har flere muligheder for at booke dine tider.

Du kan booke dine tider selv under vores online bookingsystem her på siden.

Eller du kan ringe til klinikken på tlf 40599909.

Yderligere har du mulighed for at skrive til os fra vores Facebookside eller booke tider hos din behandler når du alligevel er i klinikken.
Der bruges mandelolie i alle massagebehandlingerne. Dertil bliver der tilsat en æterisk olie med økologisk lavendel, da den blandt andet har en afslappende effekt.

Hvis du ikke kan lide duften af lavendel, skal du give besked om det inden din behandling.
Briksen kan klare op til 150 kg, hvis der også skal kunne udføres tryk under massagen, da det tilfører ekstra kilo. Ved akupunkturbehandling er der ingen begrænsning på antal kilo for behandlingen.
Behandling med akupunktur på krop og i øret, foregår både på briks og siddende på en stol. Så det kan sagtens lade sig gøre.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte klinikken, så finder vi en løsning.
Hvis du fx er kørende og bilen er et sikkert sted for dig, kan du behandles der fra.

Kontakt klinikken, så finder vi en løsning.
Mange tror, at det føles som at få øreringe i øret. Men det er slet ikke tilfældet.

Mange af nålene kan du slet ikke mærke og dem du kan mærke, er kun et kort øjeblik mens huden gennembrydes.
Det afhænger af den behandling du skal have.

Det kan være med en uges mellemrum eller hver 14. dage i en periode, eller det kan være når du føler, det er ved at være tid til en ny behandling.

Det er meget forskelligt og vi snakker om det, allerede ved første behandling.
Hvis du er i et behandlingsforløb, er det ofte nødvendigt at Booste de første 4 uger. Det betyder, at du skal komme til behandling en gang om ugen i 4 uger. Derfra er det meget forskel på behandlingerne.

Nogle skal komme med 14 dages mellemrum i en periode, andre fortsætte med at komme en gang om ugen og andre igen, kan komme en gang om måneden eller efter behov. Det afhænger meget af hudens tilstand og hvor meget effekt du ønsker at opnå.

Forløbet er individuelt og du får en vurdering allerede ved første behandling. Du er altid med i planlægningen og valg af intensiteten af behandlingerne.
Er det fx en stærk smerte der har siddet længe, kan det være tilrådeligt at komme nogle dage i træk, for at knække dens greb på din krop.

Vi Booster din krop og hjerne til at få bugt på problemerne. Vi tvinger det til at blive væk.

Derefter er det ofte sådan, at smerten er kommet under kontrol og så kan du vælge at vedligeholde det eller vente med at booke en ny tid, til at det begynder at blusse op igen.

HVIS... det overhovedet kommer tilbage.
Mange gange kan dine smerter fjernes allerede første gang du får massage her i klinikken.

Klinikken giver dig en professionel behandling og anbefaling for et evt. forløb. Følger du anbefalingerne, kan din problematik selvfølgelig neutraliseres endnu mere, end ved at du kun gennemfører en del af behandlingsforløbet.

Nogle gange er det godt at få 4 til 5 behandlinger med en uges mellemrum. Andre gange hver 14. dag i opstarten og derefter følger du op en gang om måneden eller efter behov.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der vil være bedst for lige præcis din krop og psyke.
Det er meget normalt at ørenåle/ASP-nåle kan være lidt ømme de første dage efter en behandling.

Øret vænner sig til det og jo flere behandlinger du får med øreakupunktur, jo mere tilvænnet bliver øret også.

ASP nåle der smerter meget, skal du selvfølgelig tage ud.

De tages bedst ud med en pincet i en vinkel. Du skal ikke trække dem lige ud, da der er en modhage på nålen.

Henvend dig til klinikken, hvis du er i tvivl om du skal tage ASP nålene ud. Kan du ikke selv tage nålen ud, så henvend dig til klinikken.

Derefter kan du fortsætte din behandling med almindelige akupunkturnåle eller ørefrø da de stimulerer dine ørepunkter mildere og du opnår en tilvænning af øret, inden du igen skal have sat ASP nåle.
Det er meget normalt at der opstår ømhed efter en massage.

Her i klinikken tages der også ekstra fat over for dine problemer, da der ikke er nogen grund til at du skal komme flere gange end højst nødvendigt.

Du får behandling for alle pengene. Dvs. at vi går dybere her i klinikken, end de gør de fleste andre steder.

Vi skal ind hvor det virker, så hurtigt som muligt.

Behandlingerne er forsvareligt udført ud fra anatomisk, fysiologisk og ergoterapeutisk viden. Derfor er det bedre og meget mere effektivt end hos en almindelig uddannet massør.

Smerten opstår da der sættes gang i en masse processer i kroppen og kroppen arbejder på højtryk for at nedbryde affaldsstoffer, øge blodgennemstrømning, restituere, rette sig op efter den skade der har været og på at genoprette balance i muskler og sener.

Den lette ømhed fortager sig over et par dage og så er kroppen klar igen. For at komme ned hvor sagens kerne er, skal man ofte dybt i kroppen og udfordre leddene for at løse problemet.
Det har en holdbarhed på 1 år.
Jeg anbefaler at man ændre sine vaner omkring fødevarer under et vægttabsforløb, for at se de bedste resultater.

Du skal stadig tænke over hvad du kommer i munden.

Til et vægttabsforløb, får du gratis råd og vejledning i forhold til dine vaner. Når du kommer til behandling følger vi løbende op på hvad, der er svært og hvordan det går. Derfra finder vi sammen ud af hvad du så kan gøre for at ændre det der står i vejen ud fra dine ønsker for at have en normal hverdag.

Den vejledning du får er ud fra en vurdering som kostvejleder med speciale i vægttab og som øreakupunktør.
At du virkelig er klar til at holde med at ryge.

Du må ikke være et sted i dit liv, hvor du er stresset, ked af det eller bare slet ikke er klar til at undvære sine cigaretter. Så får du sandsyneligvis ikke succes med dit rygestop.

Dertil snakker vi om, hvad du skal undgå i hverdagen og hvordan du bedst kommer igennem dage og begivenheder, hvor du du får nogle udfordringer.
Øreakupunktur her i klinikken, hjælper ca. 85 % til et rygestop.

Du får råd med hjem omkring dit rygestop og hvordan du takler det, hvis du evt. skulle komme i et situation, hvor det er svært at sige nej af gammel vane osv.
Der er faktisk ikke så meget man ikke kan behandle med akupunktur.

Alt fra smerte, psykiske problemer af både mild og svære karakter, organer, fertilitet, knyster, rynker, akne, migræne, vrede, angst, depression, vægt, rygning, misbrug, psoriasis, og meget andet kan der behandles på.

Henvend dig til klinikken, hvis du har noget du gerne vil have behandlet og er i tvivl om det kan lade sig gøre.
Øreakupunktur kan give et lille vægttab i nogle tilfælde, ved at du ikke rigtig ændre noget.

Øreakupunktur hjælper dig til at, du ikke oplever den samme sult som du plejer, da den trækker mavesækken sammen Den påvirker tryktarmen så du får et anderledes optag af fødevarene du indtager. Den stimulere psyken så du får nemmere ved at foretage sunde og fornuftige valg. Øreakupunktur hjælper dig med at føle mindre trang til sukker og til at undgå overspisning

Derfor taber man sig primært med den øreakupunktur vi bruger her i klinikken og som vi har sammensat ud fra en sundhedsfaglig viden inden for fysiologi, neurologi og sundhedsvidenskab, samt ud fra den viden du kommer med omkring din unikke person og dine kostvaner. Du får løbende kostvejledning under dit forløb, så du kan ændre din kcal indtag løbende og blive fortrolig med din nye livsstil. Det sikre et varrigt vægttab og til og med, ud fra det mad du allerhelst vil have.

Hvor meget du taber dig, afhænger af varrigheden af dit forløb og om du tilpasser din livsstil efter den vejledning du får. I klinikken har vi indtil nu, det højeste vægttab på 47 kg på omtrent et års forløb.
Nej, det gør ikke noget. Det er et lille blodkar der ramt af nålen og derefter trækker det en smule blåt op pga. den øgede blodgennemstrømning til hudområdet.

Det forsvinder igen efter nogle få dage.
Ja, det kan man. Mange der begynder her i klinikken, fortæller næste gang de kommer, at de har fået komplimenter eller nogen sågar har troet de har fået noget Botox i ansigtet, på grund af den effekt de har af behandlingen.

Huden hærder sig, bliver tykkere igen og retter sig ud med akupunkturen. Du får en fornyet glød og huden forsøger at genoprette sin naturlige elasticitet og collagen.

Er det meget dybe rynker og fuger, kan de dog ikke rettes fuldstændigt ud, da de har sat aftegn i huden. Men de kan sagtens gøres blidere og mindskes.

Kosmetisk akupunktur bruges også af mange yngre, for at forebygge ældningstegnene, da det er nemmere end at ”helbrede”.
Vi bruger primært det kosmetisk anerkendte og allergitestede mærke fra Spanien, AINHOA.

Jeg er uddannet og trænet i brugen af AINHOA som kosmetisk akupunktør og jeg vurderer AINHOA’s produkter, som ekstremt effektive og behagelige at bruge i mine behandlinger.

Jeg har yderligere arbejdet en del med Dermalogica og kosmetikserien Jane Irendale på Lübker Spa og jeg er undervist i disse produkter og behandlingsteknikker hos FÆRCH, Viby.